fbpx
 

H επιδερμίδα με τάση για ακμή δεν γνωρίζει ηλικίες!

H επιδερμίδα με τάση για ακμή δεν γνωρίζει ηλικίες!

H επιδερμίδα με τάση για ακμή δεν είναι μόνο ένα εφηβικό πρόβλημα. Ταλαιπωρεί γυναίκες στα 20, στα 30, ακόμη και στα 40! Η λύση μπορεί να έρθει από τη φύση και την επιστήμη, καθώς ο συνδυασμός τους μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα της επιδερμίδας μας.

Ένα πρόβλημα που ξεκινάει από την επιδερμίδα και καταλήγει να επηρεάζει την κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Μερικά σπυράκια στο πρόσωπο είναι ικανά να επιδράσουν στην ψυχολογία μας, να μας στερήσουν την αυτοπεποίθηση και να μας καταστήσουν πιο «κλειστούς» στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ενώ όσο επιμένουν, τόσο επιδρούν στην ποιότητα ζωής μας.

Όχι μόνο στην εφηβεία αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες κοντά στα 40 παρατηρείται τάση για ακμή, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να αφορά περισσότερους από όσους νομίζουμε, άνδρες και γυναίκες, σε κάθε ηλικία.

Η ιατρική επιστήμη και η κοσμητολογία έχουν επενδύσει πολλά στην έρευνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα στα χέρια μας την ιδανική λύση, βασισμένη στην επιστημονική γνώση και την αξιοποίηση όσων απλόχερα μας προσφέρει η φύση.

Όταν η φύση και η επιστήμη ενώνουν τις δυνάμεις τους

Υπάρχει ένας φυσικός τρόπος και είναι ιδανικός για την αντιμετώπιση της τάσης για ακμή. Κι αυτός είναι η αποτροπή της δημιουργίας των συνθηκών εκείνων που ευνοούν την εμφάνισή της.

Η 40ετής έρευνα του Καθηγητή Β. Παπαγεωργιου και της επιστημονικής ομάδας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με πανεπιστήμια  του εξωτερικού σε Ελβετία, Γερμανία, Αμερική κατέληξε στην κρέμα Histoplastin Red®, ένα 100% φυσικό προϊόν, τα βιοενεργά συστατικά του οποίου αποτρέπουν την οξείδωση του σμήγματος, που είναι η γενεσιουργός αιτία της ακμής. Καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και μειώνουν κοκκινίλες που συνήθως έχουν οι επιδερμίδες με τάση για ακμή κι έτσι το δέρμα γίνεται ομοιόμορφο και υγιές. Τα βιοενεργά συστατικά εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα και το θρέφουν μετά από προϊόν καθαρισμού ή ντους.  Έτσι απομακρύνουμε τη σκόνη, το σμήγμα, τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα, ώστε να προετοιμάσουμε το δέρμα να απορροφήσει τη Histoplastin Red®.

Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν στον κόσμο που αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης για να αναγεννήσει την επιδερμίδα και κατ’ επέκταση την ψυχολογία και τη ζωή μας.

Αλλαγή τρόπου ζωής

Η επιδερμίδα με τάση για ακμή σαφώς χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα, όπως αναλύσαμε παραπάνω, όμως πρέπει να αντιμετωπιστεί και πιο ολιστικά.

Ειδικά σε περιπτώσεις όπως η μετ εφηβική ακμή που δεν έχει αποσαφηνιστεί εντελώς γιατί προκύπτει. Φαίνεται πως οι καθημερινές συνήθειές μας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής ευθύνονται για την εμφάνιση ή την επιδείνωσή της. Έτσι, είναι σημαντικό να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να αντιμετωπίσουμε παράγοντες που δείχνουν να επηρεάζουν την κατάσταση, όπως το άγχος, η περιποίηση του δέρματος με ακατάλληλα για τον τύπο του προϊόντα, διατροφή με πολύ επεξεργασμένα προϊόντα, ζάχαρη και γαλακτοκομικά, το κάπνισμα.

Η αλλαγή στο lifestyle μας θα ενισχύσει την προσπάθειά μας. Έτσι, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν σε μια επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή, όπως αυτή που ονειρευόμαστε.